Rekrytointi

Me Klaaralla haluamme palvella asiakkaitamme ensiluokkaisen hyvin, oli kyse sitten kodin siivouspalveluista, muista kodinhoidon palveluista, rakennusten loppusiivouksista, muuttosiivouksista tai muista palveluistamme. Oletko kodinhoidon tai siivouksen ammattilainen vailla töitä? Haemme jatkuvasti uusia, osaavia työntekijöitä toteuttamaan korkealaatuisia siivouspalveluja asiakkaillemme Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella.  Jos kiinnostuit meistä työnantajana ja haluat olla mukana tekemässä asiakkaidemme elämästä helpompaa, arjesta kodikkaampaa ja tiloista puhtaampia, ota yhteyttä meihin! Voit kysyä lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse, tai tämän sivun lomakkeella, tai laittaa suoraan avoimen hakemuksen sähköpostitse.  Ehkä juuri sinusta voi tulla osa Klaaran luottotiimiä!

Klaara Service Oy - Rekrytoimme siivousalan ammattilaisia Helsingissä

Oletko kodinhoidon tai siivouksen ammattilainen vailla töitä? Haemme jatkuvasti uusia, osaavia työntekijöitä toteuttamaan korkealaatuisia siivouspalveluja asiakkaillemme Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. 

Jos kiinnostuit meistä työnantajana ja haluat olla mukana tekemässä asiakkaidemme elämästä helpompaa, arjesta kodikkaampaa ja tiloista puhtaampia, ota yhteyttä meihin!

Voit kysyä lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse, tai tämän sivun lomakkeella, tai laittaa suoraan avoimen hakemuksen sähköpostitse. 

Ehkä juuri sinusta voi tulla osa Klaaran luottotiimiä!

Haluaisitko Klaaralle töihin? 

Kysy lisää lomakkeella, niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä Klaara Service Oy

Yhteydenotto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Klaara Service Oy
Isokaari 3
00200 HELSINKI

Y-tunnus: 2069257-7
Puh: 040 070 1666

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Klaara Service Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.