Jätä kodinhoito ja kotisiivous ammattilaiselle

Klaara Service Oy auttaa kodinhoidossa HelsingissäKun aika tai voimat eivät riitä kodinhoitoon, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Klaara Service Oy tarjoaa luotettavaa apua erilaisissa kodin arjen askareissa. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Hoidamme kotisi tarpeidesi mukaan lattiasta kattoon ja sisätiloista puutarhaan ja siivouksesta sisustukseen. Huolehdimme myös esim. autosi ja veneesi siisteydestä.

Kodinhoito voi sisältää esim.

  • Kotisiivous
  • Ikkunanpesu
  • Asiointiapu
  • Käynti ruokakaupassa
  • Lemmikin ulkoilutus
  • Puutarhanhoito
  • Auton tai veneen siivous

Haluamme tarjota yksilöllistä palvelua, joka räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Työntekijämme ovat luotettavia alan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus. Meiltä saat myös kodinhoidon lahjakortit.

Kotisiivous KLAARALTA TARKOITTAA ENEMMÄN VAPAA-AIKAA SINULLE

Kun jätät kotisiivouksen ammattilaiselle, voit itse keskittyä nauttimaan vapaa-ajallasi täysipainoisemmin sinulle tärkeistä asioista, kuten perheestäsi ja harrastuksistasi. Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, joilla on halu palvella asiakasta mahdollisimman hyvin. Käytämme siivouksessa tehokkaita ja turvallisia siivousaineita sekä nykyaikaisia siivousvälineitä. 

Joustavasti silloin, kun tarvitset

Voit tilata palveluita joko yksittäisenä palvelukertana tai tekemällä jatkuvan palvelusopimuksen. Aluksi teemme kartoituskäynnin, jonka aikana sovimme asiakkaan kanssa palveluiden sisällöstä, ajankohdasta ja hinnasta.

Anna Klaaran tehdä arjestasi luksusta

Ota yhteyttä, niin kohta sinua odottaa kaunis, puhdas ja levollinen koti.

Kerro meistä kavereillesi

Anna meidän helpottaa arkeasi!

Kerro, miten voimme palvella helpottaaksemme juuri sinun päivittäistä arkeasi. Jätä viesti ja palaamme asiaan viipymättä!

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä Klaara Service Oy

Yhteydenotto