Jätä kodinhoito ja kotisiivous ammattilaiselle

Kun aika tai voimat eivät riitä kodinhoitoon, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Klaara Service Oy tarjoaa luotettavaa apua erilaisissa kodin arjen askareissa. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Hoidamme kotisi tarpeidesi mukaan lattiasta kattoon ja sisätiloista puutarhaan ja siivouksesta sisustukseen. Huolehdimme myös esim. autosi ja veneesi siisteydestä.

Klaara Service Oy auttaa kodinhoidossa Helsingissä

Kodinhoito voi sisältää esim.

 • Kotisiivous
 • Ikkunanpesu
 • Asiointiapu
 • Käynti ruokakaupassa
 • Lemmikin ulkoilutus
 • Puutarhanhoito
 • Auton tai veneen siivous

Haluamme tarjota yksilöllistä palvelua, joka räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Työntekijämme ovat luotettavia alan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus. Meiltä saat myös kodinhoidon lahjakortit.

Kotisiivous KLAARALTA TARKOITTAA ENEMMÄN VAPAA-AIKAA SINULLE

Kun jätät kotisiivouksen ammattilaiselle, voit itse keskittyä nauttimaan vapaa-ajallasi täysipainoisemmin sinulle tärkeistä asioista, kuten perheestäsi ja harrastuksistasi. Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, joilla on halu palvella asiakasta mahdollisimman hyvin. Käytämme siivouksessa tehokkaita ja turvallisia siivousaineita sekä nykyaikaisia siivousvälineitä. 

Joustavasti silloin, kun tarvitset

Voit tilata palveluita joko yksittäisenä palvelukertana tai tekemällä jatkuvan palvelusopimuksen. Aluksi teemme kartoituskäynnin, jonka aikana sovimme asiakkaan kanssa palveluiden sisällöstä, ajankohdasta ja hinnasta.

Anna Klaaran tehdä arjestasi luksusta

Ota yhteyttä, niin kohta sinua odottaa kaunis, puhdas ja levollinen koti.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Anna meidän helpottaa arkeasi!

Kerro, miten voimme palvella helpottaaksemme juuri sinun päivittäistä arkeasi. Jätä viesti ja palaamme asiaan viipymättä!

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä Klaara Service Oy

Yhteydenotto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Klaara Service Oy
Isokaari 3
00200 HELSINKI

Y-tunnus: 2069257-7
Puh: 040 070 1666

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Klaara Service Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.