Muuttosiivous pääkaupunkiseudulla

Muuttaminen on useimmiten työlästä ja aikaavievää puuhaa. Jotta urakka nopeutuisi ja helpottuisi, anna meidän hoitaa muuttosiivous puolestasi. Klaara Service Oy siivoaa kaikenkokoisia kohteita Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Klaara Service Oy hoitaa muuttosiivouksesi Helsingissä

Uuden ja vanhan asunnon siivous

Olitpa muuttamassa uuteen asuntoon tai asunnosta pois, meiltä saat aina laadukasta siivouspalvelua. Kun ammattilainen hoitaa muuttosiivouksen, pääset asettelemaan tavarat suoraan puhtauttaan kiiltäviin tiloihin. Kohtelemme tiloja kunnioittavasti ja hellävaraisesti, tavoitteenamme kodikas, puhdas ja raikas lopputulos. Klaaraan voit aina luottaa!

Säästä aikaa ja vaivaa

Siivouksen sisällöstä sovitaan etukäteen asiakkaan kanssa. Siivoamme yksilöllisesti ja luotettavasti sovitussa aikataulussa. Ostaessasi palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Kysy lisää muuttosiivouksesta tai pyydä tarjous!

Helpota muuttoasi Klaaran avulla!

Tilaa muuttosiivous meiltä niin helpotat muuttoprosessia huomattavasti. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viipymättä!

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä Klaara Service Oy

Yhteydenotto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Klaara Service Oy
Isokaari 3
00200 HELSINKI

Y-tunnus: 2069257-7
Puh: 040 070 1666

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Klaara Service Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.