Muuttosiivous pääkaupunkiseudulla

Klaara Service Oy hoitaa muuttosiivouksesi HelsingissäMuuttaminen on useimmiten työlästä ja aikaavievää puuhaa. Jotta urakka nopeutuisi ja helpottuisi, anna meidän hoitaa muuttosiivous puolestasi. Klaara Service Oy siivoaa kaikenkokoisia kohteita Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Uuden ja vanhan asunnon siivous

Olitpa muuttamassa uuteen asuntoon tai asunnosta pois, meiltä saat aina laadukasta siivouspalvelua. Kun ammattilainen hoitaa muuttosiivouksen, pääset asettelemaan tavarat suoraan puhtauttaan kiiltäviin tiloihin. Kohtelemme tiloja kunnioittavasti ja hellävaraisesti, tavoitteenamme kodikas, puhdas ja raikas lopputulos. Klaaraan voit aina luottaa!

Säästä aikaa ja vaivaa

Siivouksen sisällöstä sovitaan etukäteen asiakkaan kanssa. Siivoamme yksilöllisesti ja luotettavasti sovitussa aikataulussa. Ostaessasi palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Kerro meistä kavereillesi

Helpota muuttoasi Klaaran avulla!

Tilaa muuttosiivous meiltä niin helpotat muuttoprosessia huomattavasti. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viipymättä!

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä Klaara Service Oy

Yhteydenotto